VOSAK ZA PARKET BEZBOJNI (Bondex Fussboden-Wachs Transparent)

Transparentni vosak pogodan za parket, pluto i neglaziranu keramiku

Kategorije: ,

Transparentni vosak pogodan za parket, pluto i neglaziranu keramiku. Izuzetno otporan na vodu i prljavštinu, izdržljiv i otporan na habanje, pogodan za sve gore navedene površine pod ekstremnim opterećenjem. Izrađen je na bazi prirodnih sirovina i u kategoriji sigurnosti po standardu DIN EN 71-3, prikladan je za dječje igračke.

Prethodna obrada: podloga mora biti suha, čista, čvrsta i očišćena od masti, ulja i voska. Drvene površine najprije fino brusimo u smjeru vlakana. Netretirane ili upijajuće površine prethodno premazati sa Bondex uljem za drvo.

Primjena: ravnomjerno i precizno nanesite proizvod krpom koja ne ostavlja dlačice u smjeru strukture drva. Za velike površine preporučamo nanošenje jednopločnim  strojem za parket. Nakon otprilike 12 sati nakon sušenja, površinu je potrebno polirati.

Sušenje: suho na dodir nakon otprilike 48 sati. U potpunosti spremno za opterećenja nakon otprilike 1 tjedna.

Potrošnja: 440 g dovoljno je za cca. 44 m², *u jednom nanosu.

Čišćenje alata: Bondex terpentinskim razrjeđivačem. Krpe natopljene proizvodom mogu se same zapaliti. Osigurati dobru ventilaciju radnog mjesta tijekom nanošenja i nakon obrade. Napraviti testni premaz. Držite proizvod na hladnom mjestu, zaštićen od smrzavanja.

Barcode/šifra Boja Mj. Jedinica Pak.
8716242922483 bezbojna 440 g 4

thumbnail of BONDEX FUSSBODEN-WACHS TRANSPARENT TDS HR_rev

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.