GMH Colors Lak za radijatore

Opis i područje primjene: GMH COLORS Lak za radijatore je jednokomponentni univerzalni premaz na bazi alkidnih smola, svjetlostabilnih pigmenata, punila i organskih rastvarača. Odlikuje se visokim sjajem, dobrom pokrivnošću, razlivanjem, dobrom tvrdoćom. Postojan je na sredstva za čišćenje u domaćinstvu. Postojan je na temperature do 80°C.

Koristi se za zaštitu i dekoraciju ili reparaciju metalnih radijatora, grijnih cijevi i grijnih tijela u unutrašnjem i vanjskom prostoru. Nanosi se samostalno ili u sistemu sa GMH COLORS Temeljnom bojom za metal. Preporučuje se nanošenje jednog sloja temeljnog premaza i dva sloja GMH COLORS Laka za radijatore ili samostalno u dva do tri sloja GMH COLORS Laka za radijatore. Proizvodi se u bijeloj nijansi.

Priprema podloge: prije nanošenja, podlogu treba očistiti od korozije i masnoće. Temeljni premaz mora biti u potpunsti suh, čist i odmašćen. Ukoliko se radi reparacija sa postojećim starim premazom, neoštećeni stari premaz očistiti i prebrusiti, a oštećene dijelove potpuno odstraniti.

Nanošenje: GMH COLORS lak za radijatore se nanosi kistom, valjkom ili prskanjem. Razrjeđuje se uljnim razrjeđivačem. Radna temperatura treba biti ozmeđu +10°C do +30°C. Međuslojni interval je 3 do 4 sata prskanim nanošenjem, a 8 do 10 sati nanošenjem kistom ili valjkom.

Skladištenje: u suhim i prozračnim prostorima do 30°C.

Potrošnja: 100 – 110 ml/m2 u jednom sloju.

Rok trajanja: 48 mjeseci u originalnoj ambalaži.

thumbnail of GMH COLORS Lak za radijatore

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.