BONDEX ZAŠTITA DRVA OD GLJIVICA I NAMETNIKA BEZBOJNA (Bondex Holzwurm Frei)

Proizvod je pogodan za sve drvene podloge i prirodna je zaštita od napada gljivica i insekata

Napravljen je na bazi prirodnih sirovina, vrlo učinkovit, koncentriran. Preventivno je sredstvo za otvrdnjavanje drva s otvorenim porama. Svojim fizičkim i mehaničkim djelovanjem štiti drvo od gljivica i insekata. Također se može koristiti za drvo u natkrivenim vanjskim i vlažnim prostorima. Prethodna obrada: podloga mora biti suha, čista, čvrsta, neobrađena i očišćena od masti, ulja i voska. Prije tretiranja potrebno je provjeriti treba li zaraženo drvo rezati.

Primjena: dobro protresti prije upotrebe. Pažljivo impregnirajte ulazne rupe i pukotine kistom ili nastavkom na poklopcu najmanje dva, po potrebi tri puta. Ako ćete naknadno tretirati površinu, pobrinite se da je proizvod nanesen po cijeloj površini i da je suh. Uranjanje ili namakanje: vrijeme namakanja treba biti najmanje 30 min. Mokro i vlažno drvo zahtijeva vrijeme namakanja do 24 sata.

Potrošnja: nanošenje, prskanje: cca. 100 ml/m² *u jednom nanosu; uranjanje ili namakanje: cca 15 L/m3.

Čišćenje alata: sapunom i vodom. Držite proizvod na hladnom mjestu, zaštićen od smrzavanja. Osigurati dobru ventilaciju radnog mjesta tijekom nanošenja i nakon obrade.

Barcode/šifra Boja Mj. Jedinica Pak.
8716242786665 bezbojna 150 ml 6
8716242786672 bezbojna 750 ml 3
8716242786689 bezbojna 2,5 l 2

thumbnail of BONDEX HOLZWURM FREI MSDS HR

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.