BONDEX VOSAK ZA DRVO (Bondex Holzwachs)

Transparentni vosak, pogodan za zidne i stropne obloge, namještaj i sve drvene površine u interijerima

Kategorije: ,

Transparentni vosak, pogodan za zidne i stropne obloge, namještaj i sve drvene površine u interijerima. Ističe strukturu drva i štiti ga od vode i prljavštine. Pogodan je za sva opterećene drvene površine, kako netretirane  tako i već voskane. Izrađen je na bazi prirodnih sirovina i u kategoriji sigurnosti po standardu DIN EN 71-3, prikladan je za dječje igračke.

Prethodna obrada: podloga mora biti suha, čista, čvrsta i očišćena od masti, ulja i voska. Drvene površine prethodno fino pobrusimo u smjeru vlakana.

Primjena: proizvod u ambalaži dobro protresti ili promiješati. Zatim ga ravnomjerno nanijeti  krpom koja ne ostavlja dlačice u 1 do 2 sloja u smjeru strukture drva. Proizvod koji  se nakon cca. 10 minuta nije upio u podlogu obrišite krpom koja ne ostavlja dlačice, također u smjeru  strukture drva. Nakon sušenja površinu ispolirajte krpom ili četkom za poliranje.

Sušenje: suho i prikladno za daljnje premazivanje nakon cca. 24 sata.

Potrošnja: 250 ml je dovoljno za cca.3 m², *u jednom nanosu.

Čišćenje alata: sa Bondex terpentinskim razrjeđivačem. Krpe natopljene proizvodom mogu se same zapaliti. Osigurati dobru ventilaciju radnog mjesta tijekom nanošenja i nakon obrade. Napraviti testni premaz. Držite proizvod na hladnom mjestu, zaštićen od smrzavanja.

Barcode/šifra Boja Mj. Jedinica Pak.
8716242787525 bezbojna 250 ml 6

thumbnail of BONDEX HOLZWACHS MSDS HR_rev

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.