BONDEX VOSAK ANTIK TEKUĆI prozirni (Bondex Antikwachs flussig)

Tekući vosak za završnu obradu

Kategorije: ,

Za obradu i održavanje unutarnjeg rustikalnog namještaja, dobro osvježenje već nauljenih i povoskanih drvenih površina. Sirovim, obojanim i povoskanim drvenim površinama daje starinski izgled. Prirodni drveni vosak, koji prodire duboko u drvo, održava njegovu elastičnost i sprječava njegovo isušivanje.

Upotreba: prvo napravite probni premaz. Nanositi krpom, koja ne ostavlja vlakna, ili kistom kratke dlake kružnim pokretima u smjeru drvenih vlakana. Višak premaza uklonite čistom krpom u smjeru drvene konstrukcije. Nije prikladno za pod i površine za hodanje.

Čiščenje: alat očisite terpentinom.

Sušenje: 12-24 sati, može se popravit nakon 24 sata. Za sušenje je potrebna dobra ventilacija prostora (ili ventilator).

Potrošnja: cca 35-50 ml/m2 po premazu. Nanosite štedljivo, pazite da se ne zasuši. Važne informacije: materijale, natopljene proizvodom (krpe za čišćenje, spužvice), ne spremati neosušene u hermetički zatvorenu posudu ili u vodu, da sadržaj biljnog ulja ne uzrokuje samozapaljenje. Sam proizvod nije samozapaljiv.

Barcode/šifra Boja Mj. Jedinica Pak.
8716242788355 transparentna 500 ml 3

thumbnail of 10140DN00356 BONDEX ANTIKWACHS FLUSSIG MSDS HR

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.