BONDEX ULJE ZA RADNE POVRŠINE (Bondex Arbeitsplatten Oel)

Ulje za zaštitu kuhinjskih radnih površina ili površina za blagovanje

Kategorije: ,

Proizvod je vrlo izdržljiv i otporan na sredstva za čišćenje u domaćinstvu. Pogodan i za kuhinju. Koristi se za impregniranje kuhinjskih radnih površina, ili površina za blagovanje od prirodnih materijala. Osvježava strukturu i boju drva. Bondex ulje za radne površine je upijajuće i antistatičko, odgovara DIN EN 71, 3. del: nakon sušenja sigurno za igračke. Udovoljava zahtjevu za površine namještaja DIN 68861 T 1 B. Vrlo je otporan na mrlje od hrane.

Upotreba: površina mora biti suha, čista i odmašćena. Prije upotrebe dobro protresti. Uvijek prije napravite testni premaz. Ako je površina neobrađena, nanesite 2-3 tanka sloja, nakon 20-30 minuta prodiranja ponovno nanesite na upijajuća mjesta površine. Na kraju površinu obrišite suhom krpom. Sljedeći dan nanesite drugi premaz. Ako je potrebno (ovisi o upijanju površine) može se nanijeti i treći premaz. Na površini ne smije biti ostataka ulja.

Sušenje: suho na dodir nakon cca 6-12 sati, potpuno suho nakona 24 sata.

Čišćenje: alat očistimo s terpentinom. Važne informacije: ne skladištite materijale natopljene proizvodom (krpe za čišćenje, spužve) zajedno s neosušenim uljem u hermetički zatvorene posude ili vodu, kako biste izbjegli mogućnost samozapaljenja zbog sadržaja čistog ulja. Sam proizvod nije samozapaljiv.

Barcode/šifra Boja Mj. Jedinica Pak.
8716242905639 transparentna 250 ml 6
8716242786917 transparentna 500 ml 3

thumbnail of 10140DN00653 BONDEX ARBEITSPLATTENÖL MSDS HR

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.