BONDEX PČELINJI VOSAK PROZIRNI (Bondex Bienenwachs)

Tekući vosak za osvježavanje i njegu površina

Kategorije: ,

Ovaj prozirni pripravak na bazi biljnog ulja namijenjen je jednostavnom i brzom osvježenju drvenih površina. Također služi kao zaštita i njega unutarnjih drvenih površina, koje su već voskane ili uljene nekim drugim prirodnim preparatima (npr. namještaj, vrata, igračke). Proizvod nije prikladan za parkete i površine po kojima se hoda.

Upotreba: površina mora biti čista, suha i odmašćena. BONDEX Bienenwachs prije upotrebe dobro promiješati i protresti. Proizvod je spreman za upotrebu. Prvo nanesite testni premaz. S kistom ili čistom krpom (koja ne ostavlja vlakna) u tankom sloju nanijeti 1-2 premaza.

Potrošnja: za pojedinačni premaz cca 35-50 ml/m2 (ili 1L za cca 28m2). Nanosite štedljivo, ali ne dopustite da se zasuši.

Sušenje: suh je nakon cca 12-24 sata. Za sušenje je potrebna dobra ventilacijat prostora (ili ventilator). Nakon toga, ispolirati krpom koja ne ostavlja vlakna, ili četkom za poliranje.

Održavanje: za osvježavanje, uklanjanje vodenih mrlja ili u slučaju istrošenih površina: utrljajte proizvod u jednom, tankom sloju krpom, i onda ispolirajte. Ako se nanosi predebelo, vrijeme sušenja se produžuje.

Čišćenje: alat očistimo s terpentinom.

Važne informacije: držati podalje od hrane, pića i hrane za životinje. Izbjegavati otvoreni plamen. Čuvajte samo u originalnom pakiranju. Osigurajte dobru ventilaciju za vrijeme, i nakon tretmana. Ostatke proizvoda ne bacati u kanalizaciju, izvore vode ili zemlju. Ne skladištite materijale natopljene proizvodom (krpe za čišćenje, spužve) zajedno s neosušenim uljem u hermetički zatvorene posude ili vodu, kako biste izbjegli mogućnost samozapaljenja zbog sadržaja lanenog ulja. Sam proizvod nije samozapaljiv.

Barcode/šifra Boja Mj. Jedinica Pak.
8716242786900 transparentna 500 ml 3

thumbnail of 10140DN04919 BONDEX BIENENWACHS MSDS HR

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.