BONDEX ODSTRANJIVAČ BAJCA (Bondex Abbeizer)

Za uklanjanje starih premaza sa svih vrsta unutarnjih i vanjskih drvenih površina

Proizvod  je namijenjeno za uklanjanje starih premaza sa svih vrsta unutarnjih i vanjskih drvenih površina. Vrlo je učinkovito sredstvo, jer može istovremeno ukloniti nekoliko slojeva starih premaza. Izrađen je na bazi naftnih derivata i u obliku je prozirnog gela što olakšava rad i na okomitim površinama.

Prethodna obrada: podloga mora biti čista i suha

Upotreba: dobro protresti proizvodu ambalaži i zatim nanijeti deblji sloj na površinu koju tretiramo. Ovisno o debljini i broju starih premaza, ostaviti da djeluje od 15 do 45 minuta. Po potrebi se postupak može ponoviti, s dužim vremenskim trajanjem. Optimalan rezultat postiže se kada se na starom premazu pojave mjehurići. Otopljeni stari premaz uklanja se lopaticom, mjedenom četkom ili nehrđajućom čeličnom vunom. Zatim se površina ispere toplom vodom. Obrišite ostatak vode suhom krpom. Pustite da se površina potpuno osuši prije nanošenja novih premaza.

Potrošnja: dovoljno je 0,75 L za cca. 2,3 m², *u jednom nanosu.

Čišćenje alata: sapunom i vodom. Osigurati dobru ventilaciju radnog mjesta tijekom nanošenja i nakon obrade. Napravite testni premaz. Držite proizvod na hladnom mjestu, zaštićen od smrzavanja. Pri radu poštujte tehnički i sigurnosni list (www.bondex.de).

Barcode/šifra Boja Mj. Jedinica Pak.
8716242984122 transparentna 750 ml 3

thumbnail of BONDEX ABBEIZER MSDS HR_rev

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.