BONDEX LAK ZA PARKET I STEPENICE POLUSJAJ bezbojan (Bondex Treppen&Parkett Lack seidenglänz.)

Završni polusjajni transparentni lak za parkete i stepenice

Kategorije: ,

Završni polusjajni transparentni lak za parkete i stepenice, također za pluto, zidne ploče i vrata, po potrebi i za sve ostale unutarnje drvene površine, čak i one pod velikim opterećenjem. Nije prikladan za laminate. Proizvod je vrlo izdržljiv, otporan na ogrebotine i odbija vodu i prljavštinu. Brzo se suši. U kategoriji je sigurnosti po standardu DIN EN 71-3, prikladan je za dječje igračke.

Prethodna obrada: podloga mora biti suha, čista, čvrsta i bez masnoća, ulja i voska. Drvene površine najprije fino brusimo u smjeru vlakana. Industrijski obrađeni gotovi parket brusimo sve do sirovog drveta. Stari i čvrsti premazi se bruse, a premazi koji se već ljušte u potpunosti se uklanjaju. Stari kiselinski ili dvokomponentni premazi bruse se do mat izgleda. Kod obnove starih premaza potrebno je unaprijed odrediti vrstu premaza. U tu svrhu navlažite malu površinu Bondex nitro razrjeđivačem. Ako se premaz otapa, obično je to premaz na vodenoj bazi i može se premazivati ​​Bondex lakom za parket i stepenice. Drvene daske i letvice parketa brusite samo uzdužno, u smjeru drvene strukture. Nemojte brusiti drvene površine čeličnom vunom kako biste izbjegli mrlje od hrđe. Temeljito uklonite prašinu od brušenja.

Primjena: dobro promiješajte i ravnomjerno nanesite 3 puta u smjeru vlakana drveta. Preporučamo 1 do 2 sloja naknadne njege s Bondex lakom za stepenice i parket. Sušenje: suho na dodir nakon cca. 30 min. Ponovni premaz: nakon cca. 4 sata. Prohodnost područja nakon cca. 24 sata.

Potrošnja: u jednom nanosu: 0,75L je dovoljno za 8 m² / 2,5 L za 25 m² / 5 L za 50 m².

Čišćenje alata: sapunom i vodom. Bondex lak za parket i stepenice u početku je mliječnog izgleda, ali nestaje nakon nekoliko minuta od nanošenja. Daljnjim nanošenjem razina sjaja se povećava. Osigurati dobru ventilaciju radnog mjesta tijekom nanošenja i nakon obrade. Napraviti testni premaz. Držite proizvod na hladnom zaštićen od smrzavanja.

Barcode/šifra Boja Mj. Jedinica Pak.
8716242787556 polusjaj 750 ml 3
8716242787563 polusjaj 2,5 l 2
3261544289925 polusjaj 5,0 l 1

thumbnail of BONDEX TREPP-PARKETTLACK MSDS HR

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.