BONDEX KREDE BOJA – SPREJ METALIK (Bondex Kreidefarbe Metallic-Spray)

Sprej je prikladan za namještaj i dekoracije. Stvara shabby-chic izgled

Kategorije: ,

Proizvod je prikladan za namještaj i dekoracije. Stvara trendi naglasak s bezbrojnim kombinacijama boja, pogodan za sve drvene površine.

Prethodna obrada: podloga mora biti suha, čista, čvrsta i očišćena od masti, ulja i voska. Kao poseban trendi naglasak, može se nanijeti preko obične Bondex krede boje u spreju. Primjena: dobro protresite limenku cca 2 do 3 minute, zatim brzo i lako raspršite boju (posebno na teško dostupna mjesta). Limenka je opremljena s dva raspršivača: bijelim i crnim – s bijelim raspršivačem možete nanijeti okrugli, a s crnim ravan mlaz boje. Prilikom prskanja vodite računa o ravnomjernoj udaljenosti od 10 – 30 cm.

Sušenje: već nakon cca. 60 minuta boja na vašem unikatnom namještaju bit će suha!

Potrošnja: u jednom nanosu: limenka je dovoljna za cca. 4 m².

Čišćenje: kako biste spriječili stvrdnjavanje boje u spreju, okrenite limenku tako da je raspršivač dolje. U tom položaju raspršite cca. 2-3 sekunde u zrak. Koristite ovo za čišćenje ventila u prskalici. Osigurati dobru ventilaciju radnog mjesta tijekom nanošenja i nakon obrade. Držite proizvod na hladnom i zaštićen od smrzavanja. Zaštititi od topline i ne držati u automobilu. Radna temperatura: 18 – 23°C.

Barcode/šifra Boja Mj. Jedinica Pak.
8716242979081 bakar 400 ml 6
8716242979104 bronca 400 ml 6

thumbnail of BONDEX KREIDEFARB METAL-SPRAY MSDS HR_rev_DP_RM_RM

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.