BONDEX KONCENTRAT ZA ČIŠĆENJE PARKETA (Bondex Boden-Reiniger)

Univerzalno bezbojno sredstvo za čišćenje na bazi prirodnih sirovina i masti za sve uljene, voskane i lakirane drvene površine u interijerim

Kategorije: ,

Univerzalno bezbojno sredstvo za čišćenje na bazi prirodnih sirovina i masti za sve uljene, voskane i lakirane drvene površine u interijerima.

Prethodna obrada: uklonite prašinu i prljavštinu s drvene površine.

Upotreba: za čišćenje nauljenih, voskanih i lakiranih drvenih površina kao i za čišćenje netretiranog linoleuma, koncentrat razmutiti u mlakoj vodi (30 – 50 ml na 10 L vode) i prebrisati površine iscijeđenom krpom za pod. U slučaju osnovnog čišćenja strojem koncentrat pomiješajte s vodom u omjeru 1:1. Površinu nakon čišćenja ponovno obrišite iscijeđenom krpom koju ste prethodno namočili u čistu vodu.

Potrošnja: 1L je dovoljna za cca. 300 m², *u jednom nanosu.

Čišćenje alata: sapunom i vodom. Osigurati dobru ventilaciju radnog mjesta tijekom nanošenja i nakon obrade. Napraviti testni premaz. Držite proizvod na hladnom mjestu, zaštićen od smrzavanja.

Barcode/šifra Boja Mj. Jedinica Pak.
8716242922469 bezbojna 1 l 3

thumbnail of BONDEX BODEN-REINIGUNG MSDS HR_rev

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.