BONDEX Furniture Refresher

Osvježivač vrtnih garnitura

BONDEX NP FURNITURE REFRESHER 1L

Posebno sredstvo za čišćenje visokokvalitetnog vrtnog namještaja. Čisti i osvježava zastarjelo drvo na otvorenom.

Vrlo učinkovit. Brzo osvježi i posvijetli staro drvo i obnovi prirodnu boju drveta. Učinkovito čisti drvene obloge i vrtne garniture. Također je pogodan za posvjetljivanje sivila bora/mekog drva.

Razrjeđivanje: upotrebljava se nerazrjeđen ili razrjeđen u omjeru od 50% .

Potrošnja: cca. 6 – 8 m2/L.

Priprema podlage: četkom  ili mekom krpom ukloniti veću prljavštinu. Podloga mora biti suha.

Uporaba: nanositi četkom, kistom ili spužvicom tako da je podloga zasićena proizvodom  i ostaviti da djeluje 15-30 minuta. U slučaju vrlo jakih zapraljanja ponovite postupak i pustite da djeluje duže. Istodobno uzdužno protrljajte u smjeru drvene konstrukcije s brusnom  spužvom  koja ne ostavlja vlakna. Brusnu spužvu očistite vodom. Nakon čišćenja površinu oprati s mnogo vode.

Važno: izbjegavajte kontakt s metalom (moguća korozija). Koristite  samo plastificirane kistove i četke. Izbjegavjte kontakt s mramorom, emajlom ili terrazzom (brušeni beton).

Nakon obrade: kada je površina potpuno suha, može se tretirati Bondex vrtnim uljem, pogodnim za obradu drva (npr. Tik ulje, Extreme Decking ulje ili  Decking ulje) u skladu u skladu s uputama za svaki proizvod, da bi se postigla dugotrajnija zaštita prije ponovnog zaprljanja.

Čišćenje alata: vodom.

Skladištenje: u originalnoj ambalaži ispod 30°C. Ne miješati s drugim premazima ili čistačima. Izbjegavajte istjecanj u kanalizaciju ili izvore vode.

thumbnail of BONDEX FUNITURE REFRESHER

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.