BONDEX Wood Cleaner

Koncentrirani čistač drvenih terasa

BONDEX  NP  WOOD  CLEANER  KONCENTRAT  1L

Uspješno otklanja prljavštinu i površinske ostatke. Koncentrat: razrijedite s vodom u omjeru 1: 9. U obliku je rijetke, blago plavkaste tekućine, koja, međutim, postaje prozirna kada se koristi i osuši. Najbolji učinak postiže se ako je površina lagano vlažna.

Priprema podloge: uklonite veće komade prljavštine.

Područja primjene: vanjsko drvo – npr. obloge, drvene palube, ograde, vrtni namještaj, itd. Prikladan je i za mineralne površine kao što su žbuka, opeka i podovi. Nemojte ga koristiti u bazenima, krletkama za ptice, akvarijima itd. ili u područjima s izravnim kontaktom s hranom i hranom za životinje. Zaštitite biljke od prskanja.

Primjena: razrijedite s vodom u omjeru 1:9 i ravnomjerno nanesite četkom ili vrtnim raspršivačem. Ostavite proizvod da djeluje nekoliko dana. Nakon toga obrisati ili očetkati grubom četkom. Ako je drvo bilo jako napadnuto bilo bi dobro postupak ponoviti. Radna temperatura mora biti iznad 5°C, a relativna vlažnost ispod 80%. Alat očistiti vodom.

Skladištenje: zatvoreno u originalnoj ambalaži, ne smije smrznuti.

thumbnail of BONDEX WOOD CLEANER KONC

x

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bi poboljšali iskustvo korištenja stranice. Klikom na "Prihvaćam" prihvaćate korištenje kolačića i pravila privatnosti.